(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Телефонні мережі

Проектування, монтаж та обслуговування телефонних мереж будь-якої складності



На сьогоднішній день комунікаційні засоби розвиваються дуже активно, але, навіть не дивлячись на це, важко уявити собі підприємство, що нормально функціонує, без телефонних мереж. За різних обставин міський телефонний зв'язок буває єдиним засобом зв'язку, а для багатьох – це можливість підключення до мережі інтернет. Переїхавши до нового офісу, насамперед необхідно підключити співробітникам телефонний зв'язок (забезпечити доступ до міських номерів).

Сьогодні проектування та монтаж телефонних мереж є не тільки проведенням телефонної лінії, а й підключенням технології IP-телефонії.

Перед монтажем ТЛФ мереж компетентний фахівець виїжджає до офісу до клієнта, проводить огляд приміщень, вивчає плани території та будівель, аналізує складність майбутніх робіт.


В основному встановлення телефонної мережі складається з кількох етапів:
  • Етап 1: співробітник компанії вивчає приміщення, в якому необхідно встановити мережу, та створює план мережі. На цьому етапі створюється кошторисна документація. Якщо замовника все влаштовує, підписується договір на надання послуг.
  • Етап 2: монтаж обладнання, кабельного розведення (СКС) і т.д.
  • Етап 3: встановлення АТС у монтажну шафу, підключення міських та абонентських портів на АТС, програмування та налаштування додаткових функцій станції.
  • Етап 4: встановлення телефонних апаратів співробітникам компанії, налаштування мережі та її тестування.
  • Етап 5: навчання та інструктування персоналу компанії з використання системи.
Усі роботи виконуються висококваліфікованими спеціалістами, швидко та оперативно. Під час проведення всіх робіт враховуються побажання клієнта. Ми даємо гарантію і на обладнання та на проведені роботи.