(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

IPECS-EMG80 - невелика офісна IP АТС з можливістю розширення до 74 міських ліній та 136 внутрішніх портів . Місткість системи та функціонал можна збільшити за рахунок блоку розширення, плат розширення та купівлі ліцензій.

eMG80 підтримує різні інтерфейси ліній, що підключаються: аналогових, цифрових, ліній ISDN, каналів SIP, DECT, WI-FI.

Абонентське обладнання: системні цифрові та багатокнопкові IP-телефони, а також стандартні SLT та SIP-телефони. Підключення віддалених IP-шлюзів IPECS LIK. Крім того, для забезпечення мобільності системи доступні різні бездротові термінали, включаючи термінали DECT.

Керування системою через веб-інтерфейс спрощує процес локального та віддаленого адміністрування. Можливості програмування системи з цифрового системного телефону адміністратора ідеально підходить для невеликих змін конфігурації на вимогу кінцевого користувача. Багатий набір можливостей системи включає всі основні функції сучасної телекомунікаційної платформи IPECS.

Система iPECS eMG80 сумісна з цілим рядом сучасних телекомунікаційних програм Ericsson-LG: TAPI, програмні телефони, Phontage, PMS, IPCR, CTI та iPECS Communicator (Android та IOS).

KSUA LG ємність системи