Продаж та встановлення GSM репітерів, посилення стільникового зв'язку

Продаж та встановлення систем посилення GSM сигналу

Установка GSM ретрансляторів (репітерів), підсилювачів мобільного зв'язку). Купити підсилювач зв'язку з доставкою по всій Україні.

Репітер - це пристрій, призначений для посилення сигналів стільникового зв'язку в зонах так званої радіотіні. Подібні проблемні зони часто виникають в умовах щільної забудови, офісах, бізнес-центрах, заміських котеджах, підвальних приміщеннях, складах та на віддалених об'єктах. У таких зонах робота мобільних телефонів, 3G модемів утруднена. Причина виникнення подібних зон – недостатня потужність сигналу, що передається базовою станцією мобільної мережі. Часто нормальному проходженню сигналів заважає рельєф місцевості, висотні будинки, бетонні або металеві перекриття приміщень.

Інженери нашої компанії вже більше 10 років надають допомогу у вирішенні проблем, пов'язаних з відсутністю або слабким сигналом мобільного зв'язку шляхом встановлення GSM-репітера (ретранслятора, підсилювача стільникового зв'язку). Великий асортимент обладнання (антени, кабель, рознімання, дільники сигналу).
Ми пропонуємо готові комплексні рішення щодо встановлення систем посилення мобільного зв'язку GSM (посилення стільникового сигналу), встановлення LTE підсилювачів.
Виїзд інженера зв'язку на об'єкт для вимірювання рівня сигналу, технічного огляду та складання комерційної пропозиції в межах міста Києва – безкоштовно . Індивідуальний підхід до кожного клієнта.
Наша компанія займається посиленням сигналу мобільного зв'язку всіх стільникових операторів України: МТС , Київстар , Лайф , ТріМоб , Інтертелеком , Peoplene t, що працюють на частотах 900 МГц (GSM), 1800 МГц (DCS), 800 Мгц (CDMA), 2100 UMTS) та LTE за допомогою ретрансляторів (репітерів, підсилювачів стільникового сигналу). Кваліфіковані фахівці проведуть монтаж всіх компонентів системи (ретранслятор, кабель, зовнішні та внутрішні антени, дільники потужності, ВЧ роз'єми та інших елементів).
У нас ви завжди є готові комплекти обладнання для посилення стільникового сигналу, призначені для самостійної установки . Ми гарантуємо, що пропоноване нами обладнання відповідає всім відповідним стандартам якості та прослужить вам довгі роки.
Наші фахівці якісно зроблять монтаж та пусконалагоджувальні роботи, при необхідності дадуть консультацію щодо встановлення системи, допоможуть підібрати та купити GSM репітер , який найбільше підходитиме під поставлені завдання.
Ми посилюємо мобільний зв'язок по всій території України. Продаж та встановлення GSM репітера (ретранслятора) в будь-якій точці України.