Установка 3G антен у Києві та Київській області

Продаж, встановлення CDMA антен. Тестування сигналу

Замовити встановлення зовнішньої спрямованої антени можна за телефоном (044) 332-23-33.
Наш Інтернет-магазин "Ватага Телеком" пропонує повний комплекс послуг з підключення "під ключ" бездротового мобільного інтернету на базі технології GSM, CDMA EVDO Rev.A/Rev.B, UMTS/HSDPA, WiMax, WiFi. Великий досвід дозволяє нам не тільки швидко підключимо Вас до мережі будь-якого стільникового оператора 3G або 4G, але й пропонуємо широкий вибір бездротових 3G модемів, бездротових точок доступу, Wi-Fi роутерів за найдоступнішими цінами, а також якісні антени CDMA для посилення інтернет сигналу . За принципом телевізійної дії, 3G антени гарантовано покращують якість прийому і збільшують швидкість передачі даних.
Наші інженери проведуть тестування Інтернет-сигнал всіх операторів мобільного інтернету в тому місці, де необхідно замовнику. В результаті такого тесту ми допоможемо підібрати найбільш відповідного за швидкістю мобільного оператора і оптимальний тарифний план. Фахівці оперативно підключать мобільний інтернет за містом і за необхідності встановлять антену, що посилює 3G.

Тестування сигналу та встановлення CDMA антен за містом

Якщо у Вас на дачі в Київській області низький рівень сигналу, а швидкість бездротового інтернету настільки повільна, що сторінки завантажуються по кілька хвилин і спостерігаються часті урвища зв'язку – не біда! У 95% таких випадків досить просто встановити зовнішню спрямовану виносну антену CDMA . Широкий асортимент 3G антен задовольнить потреби найвибагливіших покупців. Нашими спеціалістами за 11 років роботи на ринку бездротового зв'язку встановлено понад 1000 антен! Наш підхід до роботи з любов'ю змусить Вас, раз звернувшись до нас, назавжди залишатися нашим клієнтом. Фахівці не тільки проведуть монтаж та налаштування CDMA антени для покращення прийому сигналу, але й налаштувати ваш 3G модем, встановити все необхідне програмне забезпечення, мережу WiFi тощо.
Послуга ТЕСТУВАННЯ ШВИДКОСТІ МОБІЛЬНОГО ІНТЕРНЕТУ включає:
  • виїзд інженера за вказаною адресою
  • тестування швидкості мобільного інтернету операторів Інтертелеком, PEOPLEnet, ТріМОб (Utel), Київстар, МТС, Лайф, FreshTel, Giraffe та визначення оператора з найкращим покриттям у даному місці
  • рекомендації щодо підбору обладнання та найбільш вигідного тарифного плану
Вартість послуги:
по Києву – 100 грн
По Київській області – від 200 грн

Послуга встановлення підсилювальної антени

При необхідності інженери професійно зроблять монтаж та налаштування антени, що підсилює, з найбільш ефективним результатом. Ви отримаєте бездротовий мобільний Інтернет у кілька разів швидше.
Вартість робіт з монтажу 3G/4G антен: від 200 грн до 800 грн (залежно від складності монтажно-інсталяційних робіт).
Також разом із тестуванням мобільного інтернету ви можете замовити готові абонентські комплекти із підключенням:
  • 3G модем + WiFi роутер + підключення до 3G
  • 3G модем + антений комплект + підключення до 3G
  • 3G модем + антений комплект + WiFi роутер + підключення до 3G
Вартість таких послуг залежить від обраного модему, тарифного плану, вартості монтажних робіт та вартості виїзду спеціаліста. З усіх питань встановлення антен та налаштування програмного забезпечення звертайтесь за нашими контактними телефонами.
Замовити тестування сигналу та встановлення антени можна за телефоном   (044) 332-23-33


CDMA АНТЕННИ



Швидко та якісно підключаємо мобільний 3G інтернет по всій Україні!