Посилення мобільного зв'язку GSM

Як посилити сигнал мобільного зв'язку?

Напевно, Ви помічали, що Ваш мобільний телефон іноді погано ловить у певних місцях. Це з наявністю в оператора «мертвих зон» - місць, де сигнал відсутній чи дуже слабкий. Причиною виникнення таких зон можуть бути рельєф, архітектура будівель та інші фактори. Підсилити сигнал та покращити якість прийому вам допоможе GSM репітер або інша його назва ретранслятор мобільного сигналу.

Усилить связь GSM

Виникнення проблем із сигналом можливе в офісах, підвальних приміщеннях, підземних паркінгах, квартирах, магазинах, ресторанах, барах, кафе. Посилення сигналу зв'язку оператора може стати в нагоді як бізнесменам, так і іншим приватним особам. Ми допоможемо Вам підібрати та встановити всі необхідні прилади для посилення сигналу зв'язку .

Всім відомо, що НВЧ-випромінювання негативно впливає на наш організм, GSM репітер позбавить Вас підвищеного рівня такого випромінювання. У разі покращення сигналу GSM підвищується рівень вихідного сигналу на абонента та базову станцію. Якщо додатково налаштувати репітер, можна посилити його дію відразу у двох напрямах. Також у цьому випадку можна послабити рівень перешкод.

Посилити сигнал стільникового зв'язку можна за допомогою пристроїв, що працюють від напруги 180-240В. Потужність випромінювання підсилювача близько 0,25 Вт, що нижче за потужність мобільного телефону. GSM репітер дозволяє значно посилити сигнал.

Постійно скаче рівень сигналу?

За допомогою складних інженерних технічних пристроїв можна розширити зону покриття в будь-якому населеному пункті, головне, щоб у радіусі 10-15 км був хороший сигнал від базової станції. Якщо немає сигналу GSM, то купувати таку апаратуру марно. Для якісного посилення GSM сигналу необхідно правильно налаштувати всю техніку, в іншому випадку можна лише погіршити сигнал. Щоб встановити та налаштувати систему, необхідні спеціальні знання та інструменти. Та й взагалі, неправильне встановлення апаратури може призвести до збою в роботі базової станції. У нашій компанії працюють висококваліфіковані фахівці, які допоможуть Вам впоратися з усіма поставленими завданнями.

Якщо під час спілкування по мобільному телефону у Вас зникає зв'язок, розмова переривається, і до Вас долітають лише уривки фраз, якщо Вам доводиться шукати зручне місце для розмови, Вам просто необхідно посилити сигнал GSM . Найкраще для посилення сигналу стільникового зв'язку підійде ретранслятор (стільниковий репітер). Цей пристрій гарантує посилення та сигналу для 3G модему (мобільного інтернету). Репітер GSM позбавлений недоліків, які можливі під час посилення сигналу іншими способами.

Наша компанія продає та встановлює підсилювачі сигналу зв'язку, антени та всю апаратуру необхідну для посилення сигналу будь-яких мобільних операторів.

Процес посилення сигналу включає кілька етапів:

 
  • виїзд майстра для тестування радіопокриття;
  • добір необхідного обладнання;
  • встановлення обладнання та його налаштування.
  • здавання замовнику

Широкий вибір обладнання від провідних виробників GSM репітерів Picocell , Eurolink .

Найнижчі ціни у Києві та Україні. Телефонуйте - ми торгуємося.

 

Звертайтеся до професіоналів, щоб уникнути проблем під час експлуатації обладнання для посилення сигналу GSM.