(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Останнім часом почастішали випадки виникнення аварій пов'язаних із завадою мережі та харчуванням на GSM репітерах Picocell SXL 2014-2015 року випуску.

На дисплеї з'являється повідомлення про аварію і репітер припиняє посилювати сигнал. Що ж робити?

Picocell SXL перешкода мережі

Picocell SXL ЗАПРОВА МЕРЕЖІ!

Рекомендації щодо усунення аварії Picocell SXL 900 :

  • Потрібно перевірити всі з'єднання на урвище, герметизацію, вологу.
  • Перевірте та встановіть коректне посилення репітера у напрямку базової станції (UpLink). Виміряйте рівень шуму репітера Picocell на частотах найближчих БС та розрахуйте згасання до них з урахуванням посилення антени БС. Для усунення шумових перешкод необхідно знизити посилення UpLink або встановити донорну антену з меншим посиленням. Якщо відстань до БС менше 1 км (наприклад у межах міста), то для додаткового зниження рівня шуму gsm репітера можна встановити атенюатор 10-20 дБ в кабель донорної антени, це також знизить рівень потужності репітера в UpLink, але при малій відстані до БС потужність не потрібна.
  • Перевірте, чи забезпечена ізоляція між зовнішньою та внутрішніми антенами. При використанні потужних репітерів серії Picocell SXL відстань між донорною та сервісною антенно має бути не менше 30 метрів.
  • Обов'язково погоджуйте місце встановлення репітерів з технічними службами операторів щодо перешкодового впливу на БС розташованих у зоні 'видимості' донорної антени GSM репітера!

Picocell SXL Аварія Vc = 12V!

Picocell SXL Аварія Vc = 12V!

Вимкніть та увімкніть підсилювач. Зменшіть КУ на ретрансляторі.

Якщо наші рекомендації не допомогли Вам вирішити проблему, рекомендуємо оформити заявку на виїзд інженера за телефонами вказаними в розділі Контакти.