(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Уявіть собі ситуацію, коли Ви раннього тихого ранку, вздовж очерету, на гумовому човні усамітнилися з вудкою. Це Ваше улюблене хобі – риболовля. Поплавець повільно починає вести убік, негайно слідує підсікання. Є! Ви нахиляєтеся над бортом човна і чується звук "Хлюп" - телефон випав з бокової кишені у воду. Навіть великий короп в 1-2 кг не зможе підняти настрій.

Але ця ситуація могла розвиватися за іншим сценарієм, будь у Вас телефон - Sigma X-treme II67 Boat . На відміну від інших телефонів він має супер можливість - цей ТЕЛЕФОН НЕ ТОНЕ.

Телефон для риболовлі Протиударний водонепроникний мобільний телефон Sigma X-treme II67 Boat має габарити 122 x 53 x 20 мм при масі 124 грами.

X-treme II67 - непотоплюваний захищений мобільний телефон від Sigma Mobile, призначений для рибалок , тому що впавши у воду він не тоне.

Акумуляторна батарея на захищеному телефоні для риболовлі X-treme II67 має ємність 900 мАг. Одного повного заряду вистачає на 6 годин безперервних розмов телефоном або до 10 діб у режимі очікування. Сигма телефон підтримує роботу двох SIM-карток, і у разі слабкого покриття GSM одного з операторів на воді у віддаленій місцевості, можна приймати та здійснювати дзвінки з іншої активної SIM-картки.