(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Стаціонарні CDMA телефони для офісу

Huawei ETS

У сфері сучасних телекомунікаційних послуг з усіх інших виділяються, мабуть, такі найважливіші для клієнтів якості: надійність, мобільність, універсальність. В даний час це три основні кити, на яких ґрунтується сфера обслуговування. Не секрет, що малому та середньому бізнесу в Україні при вирішенні обрати собі оператора зв'язку важливо придбати найбільш універсальний варіант із мінімальними витратами. За неофіційною статистикою, близько 50-60 % підприємств і компаній у Києві та Київській області зупинили свій вибір на вже укоріненому в країні стільниковому зв'язку за технологією CDMA. Стандарт CDMA досяг такого успіху завдяки дешевизні послуг, мобільності та простоти у використанні. Велика кількість можливостей – телефон, інтернет та факс – стає доступною власнику такого мобільного пристрою. Особливо великої популярності набувають стаціонарні CDMA термінали із серії Huawei ETS. Розглянемо докладно дані апарати.


Huawei ETS - це стаціонарний CDMA телефон, який використовується для телефонного зв'язку, що дозволяє здійснювати прийом та передачу факсимільних повідомлень. Такий апарат працює у стільникових CDMA-мережах операторів Intertelecom, PEOPLEnet, CDMA Україна.

З широкого модельного ряду можна виділити такий термінал, як Huawei ETS 2250 fax , що має відмінний прийом сигналу, до того ж простий у використанні. За наявності звичайного телефонного інтерфейсу (RJ-12), Huawei ETS 2250 fax можна підключити до офісної АТС та використовувати з будь-яким телефонним пристроєм, наприклад, радіотелефоном, дротовим телефоном, DECT трубкою або факсимільним апаратом. На той випадок, якщо прийом сигналу слабкий та невпевнений, передбачена можливість підключення до терміналу зовнішньої CDMA спрямованої антени. Huawei ETS 2250 (ETS 1220) комплектується вбудованим модемом для підключення до Інтернету (зі швидкістю до 153 Кб/сек). Також акумуляторна батарея, що входить в комплект пристрою, здатна забезпечити автономне живлення терміналу протягом доби.  

Стационарный cdma терминал

Якщо у Вас намітився переїзд у заміський будинок або новий офіс, то досить просто відключити базу Huawei від джерела живлення і знову підключитися на новому місці. Таким чином, Вам надається можливість швидкої та мобільної зміни місця, зберігаючи свій рекламний номер.

До економічних переваг використання Huawei ETS 2250 fax відносяться вигідні тарифи, які значно виділяються при порівнянні всіх пропозицій для стаціонарних ліній від оператора Укртелеком. Компаніям, які мають розподілену структуру бізнесу на території України, можна порадити звернути увагу на грамотно сплановану організацію CDMA зв'язку, що дозволяє мати значні економічні вигоди. Наприклад, при підключенні на стаціонарний телефон Huawei ETS 2250 київського номера встановити його на підприємстві в Маріуполі, щоб забезпечити БЕЗКОШТОВНУ ! двосторонній зв'язок між співробітниками. Економія, як кажуть, очевидна.

Щоб підключити прямий київський номер, Вам знадобиться мінімальна кількість часу та коштів. Оператор зазвичай не вимагає відшкодування за підключення. Розглянемо також переваги CDMA номера для використання його у бізнес-цілях. Одне з найпоширеніших застосувань такої послуги – номер для замовлень. Це може бути, наприклад, замовлення на будинок піци або замовлення товару з інтернет-магазину. Підключившись на найдешевший тарифний план, абонент отримає послугу «безкоштовні дзвінки для всіх, хто входить». Так, зробивши мінімальні фінансові вкладення, Ви матимете прямий київський номер, яким зможете приймати дзвінки від Ваших клієнтів.

Підсумовуючи, торкнемося основних переваг стандарту CDMA:

  • низькі тарифи, швидке та просте підключення, безкоштовні вхідні дзвінки;
  • бездоганна якість передачі мови;
  • конфіденційність (алгоритм кодування гарантує захист від несанкціонованого прослуховування);
  • екологічна безпека (CDMA телефони працюють при випромінюваному сигналі, потужність якого знаходиться на рівні білого шуму). Як порівняння: максимальне випромінювання телефону стандарту GSM-900Mhz - 2,0 Вт, а GSM-1800Mhz - 1,0 Вт, а для CDMA-800 - 0,2 Вт.