(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Двостандартні телефони Lenovo CDMA+GSM

Хочеш не дорогий просунутий смартфон? Хорошим рішенням буде придбання мобільного телефону Lenovo GSM CDMA із сучасними технічними даними та стильним дизайном.

Ми представляємо вашій увазі модельний ряд мобільних телефонів від китайського бренду Lenovo у різному кольоровому оформленні від класичного до ультрасучасного, під керуванням операційною системою Android та оперативною пам'яттю від 256 Мб до 3 Гб (LPDDR4), підтримкою роботи з двома сім-картами GSM та CDMA. Quad HD (2560 x 1440) Super AMOLED дисплеї. Восьми ядерних процесор з підтримкою архітектури 64 біт. Яскраві якісні фото завдяки матриці автоматична функція обробки HDR, мобільний 3G Інтернет. Насолоджуйтесь музикою, FM-радіо HD відео, ігровими програмами.

Купити Lenovo GSM CDMA

Купуйте просто за допомогою смартфонів Lenovo, завдяки багатофункціональним програмам, сумісним з технологіями MST (Magntic Secure Transmission), NFC і розпізнаванням штрих-кодів. Сканер відбитків пальців, служба віртуальних кредитних карток, що забезпечує безпеку за допомогою віртуального шифрування. Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4 ГГц + 5 ГГц.

Смартфони Lenovo підтримують усі сучасні стандарти 3G та 4G:

  • 3G CDMA EVDO
  • 3G UMTS, HSDPA
  • 4G LTE
  • 4G WiMax