(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Сучасні гаджети нас постійно дивують своїми новими можливостями. Зручність користування пов'язана з наявністю великих сенсорних екранів, потужного процесора, 3G інтернету робить Android смартфон незамінним у повсякденному житті. Вони часто просто роблять нашу роботу. Ми дуже любимо своїх помічників і не дамо образити.

Захист улюбленця від усіляких механічних ушкоджень виходить на передній план. Як боротися із забрудненнями та випадковими падіннями смартфона. Що може нам усім допомогти?

Протиударний Android смартфон

Захист від води, піску, вили, ударів – це реальність. Смартфони SIgma під керуванням операційної системи Android – ось Ваш заповітний ключик до забезпечення 100% захищеності мобільного телефону. Насолоджуйтесь відпочинком на природі та не відволікайтеся на дрібниці. Виїзні пікніки, екстрим походи в гори, риболовля, активні види спорту – розумні телефони Сигма стануть Вашими незамінними помічниками.

Цей бренд на ранку України вже не перший рік тішить користувачів своєю якісною продукцією. Мобільні протиударні смартфони SIGMA Mobile Android задовольнять будь-які запити навіть найвибагливіших користувачів. Це сучасні функції бездротової зарядки, NFC, GPS, вбудована рація, SOS кнопка, високоякісні Full HD камери, акумулятор підвищеної ємності, 3G зв'язок.

Каталог Sigma