(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Карта покриття 3G мережі Інтертелеком

Стільниковою мережею високошвидкісного 3G інтернету Інтертелеком покриті всі області України, транспортні магістралі, популярні місця для відпочинку. Мабуть, зони з відсутністю покриття Інтертелеком можна перерахувати на пальцях. Мапа Інтертелеком має найбільше покриття мобільного інтернету в Україні.

Зеленим кольором на карті відзначені ділянки покриття з впевненим прийомом стандартів EVDO Rev.B ( до 14,7 Мбіт/сек ) та EVDO Rev.A. (До 3,1 Мбіт/сек). Якщо ваш населений пункт знаходиться в такій зеленій зоні – це означає, що тут 3G модеми стандарту Rev.B працюватимуть на швидкості до 14,7 Мбіт/сек, а модеми Rev.A – на швидкості до 3,1 Мбіт/сек.

Жовтим кольором відзначені зони впевненого покриття стандарту EVDO Rev.A. ( До 3,1 Мбіт / сек ). Якщо ви опинилися в жовтій зоні – модеми стандартів Rev.B та Rev.A будуть працювати з однаковою швидкістю – до 3,1 Мбіт/сек.

Детальна карта покриття Інтертелеком

Якщо ви знаходитесь поза зоною покриття або в зоні невпевненого прийому сигналу (через складний рельєф місцевості, відстань до базової станції більше 10 км) - рекомендуємо купити підсилювальну антену для 3G модему . За допомогою CDMA антени Ви значно посилите рівень прийому сигналу та швидкість передачі даних у мережі Інтернет.