Panasonic Міні АТС купити в Києві, Продаж, настоянка та обслуговування офісної телефонії.

Всі сучасні бізнес-процеси як би там не було, зав'язані на використання сучасних засобів зв'язку. Незмінним атрибутом таких систем є офісний телефонний зв'язок. Це комплекс заходів, заснованих на чіткій організації апаратно-програмних засобів.

Panasonic Міні або офісна АТС використовується для організації корпоративного внутрішнього голосового зв'язку в офісах компаній. Офісна АТС Panasonic дозволяє встановити кожному співробітнику компанії телефон із особистим внутрішнім номером, у той час як зовнішніх міських ліній зв'язку може бути значно менше ніж працівників в організації.

У наш час міні атс втратила свою позицію єдиного «швидкого» засобу зв'язку зі світом, оскільки є email, Viber, але в той же час тепер вимоги до міні атс стали ще жорсткішими, тепер для багатьох офісів не достатньо просто голосового зв'язку, необхідна наявність багатьох додаткових можливостей та функцій, розглянемо основні з них:

Основні вимоги до сучасної міні АТС:

  • Організація якісного та надійного голосового зв'язку як усередині офісу, так і для зв'язку із зовнішнім світом.
  • Мінімізація витрат на зв'язок, і як наслідок можливість підключення до кількох операторів, підтримка різних типів підключень: аналоговий дротовий, GSM підключення, SIP підключення та автоматична адресація вихідних дзвінків між підключеннями (зовнішніми каналами).
  • Наявність функції авто секретаря та можливість легкого настроювання інтерактивного голосового меню.
  • Наявність корпоративної телефонної книжки.
  • Інтеграція міні-атс з іншими системами компанії, обліковою системою, CRM системою, системою обміну повідомленнями, поштовою системою.
  • Можливість конференц-зв'язку, а останнім часом і відео-конференц-зв'язку.
  • Простота обслуговування та зручність використання, русифікація

І безліч інших функцій, які більшою чи меншою мірою необхідні компаніям різного масштабу.

Види міні АТС Panasonic

Яка станція краща - Аналогова міні АТС чи Цифрова міні атс?

За типом комутації розрізняють аналогові, гібридні та цифрові АТС Panasonic (IP-PBX).

На даний момент різними виробниками випускаються станції всіх трьох типів. Аналогові станції відрізняються найменшою собівартістю порту і в той же час мають мінімальний функціонал. Гібридні АТС відрізняються від цифрових способом комутації сигналу. Сучасні цифрових АТС це складні потужні легко масштабовані телефонні станції з підтримкою SIP телефонії.

Як вибрати Міні АТС?

Компанія Panasonic забезпечує свої міні АТС гарантії до 5 років. Це надійний продукт для бізнесу. В даний час асортимент пропонованих міні АТС для офісу дуже великий, тому у керівника дуже часто вибір АТС призводить до труднощів.

IP-станція Panasonic для ефективного розвитку бізнесу

На сьогоднішній день в лінійці АТС panasonic представлені як аналогові, гібридні, так і цифрові АТС: МІНІ АТС PANASONIC КАТАЛОГ