(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Репітери Nextivity Cel-Fi – це сімейство бездротових підсилювачів 3G-сигналу

Smart репітер Cel-Fi

Це інноваційне рішення використовуються для посилення слабкого сигналу стільникового зв'язку та стабільного прийому-передачі голосу та даних у приміщеннях за допомогою мобільних пристроїв. Ідеальне для багаторівневих квартир та будинків, невеликих офісів.

Розумне технічне рішення від Nextivity пройшло тестування та схвалено найбільшими світовими стільниковими операторами: MTS, Kyivstar, Life, Orange, T-Mobile, Everything Everywhere, O2, Three, Білайн, Мегафон, МТС

Робота зі слабким сигналом

Достатньо слабкого сигналу. Усього один розподіл шкали індикатора 3G на мобільному пристрої і Cel-Fi забезпечить максимальний рівень сигналу, розширення зони доступу стільникової мережі та значний приріст швидкості передачі даних (у кілька разів).

Проста установка за кілька хвилин

Без зовнішніх антен, масивних коаксіальних кабелів або налаштування конфігурації абонентом. Просто підключіть електроживлення та Cel-Fi почне працювати.

Повністю автоматична система

Cel-Fi безперервно контролює якість вихідного 3G-сигналу та навколишні перешкоди, щоб забезпечити найкраще посилення та максимальну зону покриття до 1235 м?

Стабільна якість зв'язку

Процесор з функціями ехо-придушення та частотно-селективної фільтрації забезпечує зниження кількості пропущених викликів, покращення якості голосового зв'язку та високошвидкісний обмін даними.

Висока продуктивність

Можливо здійснювати до 60 одночасних сеансів розмов, до 21 сеансу передачі на високій швидкості до 42 Мбіт/с. Збільшується швидкість передачі до 4-х разів у зонах поганого прийому сигналу.

Економія заряду мобільних пристроїв

Ваші телефони, смартфони, планшети та ноутбуки довше працюватимуть без підзарядки. Cel-Fi забезпечує зниження витрати енергії мобільних пристроїв на пошук 3G-сигналу мережі.

Абсолютна законність

Пристрій не вимагає спеціальних дозволів на встановлення та експлуатацію, на відміну від інших представлених на ринку рішень щодо посилення стільникового сигналу. Використання деяких із них є незаконним і може призвести до адміністративної відповідальності з високими штрафами.

Cel - Fi RS 2 Dual

Двохдіапазонний бездротовий підсилювач 3G-сигналу (UMTS 900/2100) одного з операторів стільникового зв'язку ( МТС, Київстар, Лайф ) всередині приміщень. Пристрій складається із двох блоків.

Площа покриття до 1235 м?

Cel - Fi RS 2 Black

Однодіапазонний бездротовий підсилювач 3G-сигналу (UMTS 2100) одного з операторів стільникового зв'язку ( МТС, Київстар, Лайф ) всередині приміщень. Пристрій складається із двох блоків.

Площа покриття до 1235 м?

Cel - Fi Duo 3G / 4G

Двохдіапазонний бездротовий підсилювач 3G-сигналу (2100)/4G-сигналу (1800 ) одного з операторів стільникового зв'язку ( МТС, Київстар, Лайф ) всередині приміщень. Пристрій складається з двох блоків.

Площа покриття до 1235 м?

Cel - Fi Pro 3G / 4G _

Чотирьохдіапазонний бездротовий підсилювач 3G-сигналу (900/2100) та 4G-сигналу (1800/2600 ) одного з операторів стільникового зв'язку ( МТС, Київстар, Лайф ) всередині приміщень. Пристрій складається із двох блоків.

Площа покриття до 1235 м?