(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

"

У Москві запущено мережу нового покоління - LTE-Advanced 4G+ з найшвидшим у світі мобільним інтернетом - до 300 Мбіт/сек завантаження та до 50 Мбіт/сканал від абонента. У мережі LTE-A компанії послуга використовує частоту 2600 МГц. Устаткування базових станцій LTE-A для "Мегафон" поставляється компанією Huawei.

LTE 4G+

А в цей час Україна залишається єдиною європейською країною (більше того – єдиною пострадянською), де досі немає LTE. Як видно на карті, низка африканських країн нас впевнено випередила в цьому питанні. Але прогрес не вартий, і не за горами старт швидкісного LTE Інтернету і в Україні . На даний момент будується мережа з використанням обладнання Huawei.

На прес-конференції в Москві, присвяченій запуску нової технології ЛТІ, була продемонстрована швидкість завантаження 1,5 Гб файлу з FTP. Швидкість становила 190 Мбіт/сек .

Мегафон 4G+

Згідно з прогнозами, до 2018 року у світі буде приблизно 500 млн абонентів LTE-Advanced , які становитимуть близько 34% від усіх підключень до мереж LTE/LTE-A.

Список пристроїв для вибору в роботі з LTE-мережами не високий, але у зв'язку з тим, що останні стали активно розвиватися у великих містах та їх околицях усіх розвинених країн, то цей список зростатиме. Де попит, там і пропозиції.

"