(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(
CDMA телефон
CDMA телефони - це мобільні телефони, призначені для роботи в мережах СДМА операторів. В Україні це CDMA провайдери стільникового зв'язку – Інтертелеком та PEOPLEnet. Вони ведуть мовлення в стандарті 1x CDMA 2000 на частоті 800 МГц. Принцип роботи CDMA телефону аналогічний до роботи звичних GSM телефонів. Відмінність у радіомодулі та способах модуляції та кодування стільникового сигналу. Основне призначення GSM (Global System for Mobile Communication) – передача голосового зв'язку. Але крім цього в ньому реалізовані функції SMS та функції передачі-прийому інформації (факс, GPRS, EDGE). В даний час стандарт GSM поступово витісняється стандарту CDMA (Code Division Multiple Access), що прийшов йому на зміну.
GSM – тимчасове поділ каналів.
CDMA – кодовий поділ каналів.
Мобільні телефони CDMA володіють тими ж функціями і можливостями, як і звичайні мобільні GSM. Візуально вони не відрізняються. Однак телефони СДМА все-таки мають невелику відмінність від звичайних мобільних телефонів. Наприклад, стільникові CDMA можуть працювати з RUIM картами і можуть програмуватися. RUIM карта - CDMA аналог звичайної SIM картки в телефонах GSM). У телефонах які працюють з RUIM картами, налаштування мережі та номер телефону зчитується з RUIM картки, а з мобільних які програмуються та не працюють з RUIM картками ці параметри зчитуються з пам'яті телефону. Ця відмінність ніяк не впливає на роботу телефону.
CDMA мобільні телефони в Україні можуть працювати лише у мережах двох операторів Інтертелеком та Піплнет. У стільникових мережах GSM операторів Київстар, МТС та Лайф вони не працюватимуть! Існують двостандартні телефони CDMA+GSM у яких встановлені два автономні радіомодулі (GSM і CDMA ). Вони можуть одночасно працювати в мережах ЖСМ та СДМА.
Купи і підключивши CDMA телефон - Ви отримуєте не тільки прямий міський номер на мобільному телефоні, але і доступ в Інтернет. Високошвидкісний мобільний 3G Інтернет у стандарті CDMA відрізняється високою швидкістю та мінімальними тарифами.
Перевагою мережі CDMA є:
  • низькі тарифи без плати за з'єднання та інших прихованих умов
  • технологія CDMA забезпечує дуже високу якість цифрового зв'язку та більш високу пропускну здатність на відміну від GSM
  • низький рівень випромінювання радіомодуля, що дозволяє вважати цю технологію екологічно чистою
  • мобільність
  • прямий міський номер
Підібрати та купити CDMA телефон у нашому інтернет-магазині допоможуть менеджери-консультанти безпосередньо у торговому залі або за телефоном 044 332-23-33.
Основні критерії вибору:
  • Для чого Вам потрібен CDMA телефон? Для здійснення дзвінків чи для виходу в інтернет?
  • Бюджетна дзвонилка або просунутий смартфон з GPS та WiFi
  • Наявність фотокамери для Skype чи Instagram
  • Чи може потрібна одночасна робота в мережах GSM і CDMA?