(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Цифрові Міні АТС

Цифрові міні АТС не можна назвати просто засобом комунікації, це технологічне встановлення, яке зробить офіс Вашої компанії доступним для клієнтів у будь-який час. За допомогою цієї станції Ви отримуєте можливість контролювати дії своїх співробітників та швидко сповіщати про будь-які зміни в роботі офісу. Досконалий координатор, інформатор та організатор трудового колективу – все це наші цифрові телефонні станції!

Якщо у вас виникли складнощі у виборі моделі АТС – звертайтесь до наших високопрофесійних консультантів, які обов'язково запропонують вам апаратуру, яка відповідає всім потребам вашої фірми. Установкою обладнання та забезпеченням його безперебійної роботи протягом тривалого терміну займаються фахівці, які пройшли навчання у навчальних центрах фірм-виробників.

Автоматична, надійна, функціональна телефонна станція у стінах вашого офісу – це важлива умова відмінно організованої роботи, забезпечення виконання важких завдань бізнесу, це найважливіший фактор підвищення рентабельності та конкурентоспроможності сучасного бізнесу.

Компанія Ватага Group дає можливість користуватися новітньою технологічною апаратурою, завдяки якій АТС об'єднує управління компанією в одну мережу, що продуктивно розвивається. Ми використовуємо всі професійні навички та знання, піклуємось про налаштування вашого обладнання та виконуємо всі необхідні заходи для подальшого якісного розвитку вашого бізнесу.

Індивідуальний підхід до кожного клієнта – це головне правило нашої роботи. Мета всієї нашої діяльності заснована на вашій прибутковості, комфорті та надійності. Для нас важливе ваше благополуччя, ми розуміємо, що тільки спільними зусиллями та допомогою нашим клієнтам, можливе досягнення успіху і ми робимо все, що від нас залежить, щоб ваша компанія досягала нових і нових висот.

Основні функції офісної міні-АТС

На сучасному етапі розвитку технологій саме телекомунікації та цифрові пристрої є основою бізнесу, тому кожен сучасний офіс не представляється без якісного та зручного зв'язку. Саме завдяки міні-АТС Ви зможете підключити кілька незалежних телефонів до однієї внутрішньої лінії, якщо це буде потрібно.

Станції телефонізації створені для покращення та автоматизації зв'язку з клієнтами компанії, вони дозволяють оптимально користуватися існуючими лініями. Крім цього, міні-АТС надає великий обсяг різноманітних функцій.

Основні функції Міні-АТС:

  • Прийом та розподіл вхідних дзвінків
  • Зручна організація вихідного зв'язку
  • Перенаправлення вхідного дзвінка на внутрішній номер
  • Повідомлення про новий виклик, який надходить під час розмови
  • Утримання лінії для консультації
  • Конференц зв'язок
  • Обмеження дзвінків на платні сервіси або за міжнародним напрямком
  • Налаштування денного/нічного режиму роботи

Це деяка частина основного набору функцій міні-АТС, часто виробники представляють функції, які відсутні в інших. Можливо, що на даному етапі ці функції здадуться Вам марними, але не варто поспішати з висновками – з'являться нові завдання, у вирішенні яких додаткові функції можуть відіграти вирішальну роль.