(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

СДМА Skype

 

Всі абоненти CDMA Інтертелеком можуть скористатися інноваційною послугою « Дзвінки на Skype» . Ця послуга зробить вам доступним спілкування з користувачами такого відомого сервісу, як Skype. Людина, якій Ви хочете зателефонувати, може перебувати в будь-якому районі України, будь-якому місті, будь-якій країні. Всі дзвінки мають одну вартість - 25 копійок за хвилину .

Якщо Ви хочете зателефонувати будь-кому, скориставшись послугою «Дзвінки на Skype», Вам необхідно з CDMA-телефону надіслати SMS-повідомлення (безкоштовне) на номер 996 , в якому Ви повинні вказати логін користувача, зателефонувати якому Ви хочете через Skype. Вам прийде смс у відповідь, в якому буде номер. Цей номер потрібно використовувати для встановлення з адресатом зв'язку. Ви можете зберегти його у вашому телефонному довіднику, і наступного разу телефонувати цьому користувачеві вже безпосередньо, тобто не треба знову заздалегідь надсилати SMS. Дзвінок на номер абонента Skype буде коштувати лише 25 копійок за хвилину. Абсолютно не важливо, де мешкає адресат. Крім того, за таке з'єднання плата не нараховуватиметься.

Така послуга, як «Дзвінки на Skype», Вам не потрібно додатково активувати. Вона доступна автоматично для абонентів Інтертелеком.