(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Безлімітний 3g інтернет

Безлимитный интернет

Багато хто цікавиться питанням про бездротовий безлімітний 3g інтернет. Спробуймо зібрати все в одне ціле і дати йому об'єктивну оцінку. Що таке необмежений безлімітний мобільний інтернет, карти покриття та найголовніше - вартість.

Наразі всі оператори зв'язку України пропонують своїм клієнтам послуги мобільного Інтернету. Але потрібно чітко розділяти дві речі: існує мобільний 2G інтернет та мобільний 3G інтернет . До першого відноситься інтернет, який з технічного боку організований через операторську мережу, головним чином призначену для голосового зв'язку - це GSM/GPRS/EDGE . Така послуга характеризується не високою швидкістю доступу до всесвітнього павутиння та дуже високою вартістю за скачувану інформацію (яка вимірюється в мегабайтах та називається трафіком). Для 3g та 4g інтернету оператори використовують мережі, спеціально пристосовані для передачі даних (трафіку) з використанням сучасних технологій стиснення, передачі та обробки інформації. У даних мережах передача голосу (ip телефонія) є додатковою послугою. До 3G і 4G відносяться мережі, побудовані з використанням технологій CDMA EVDO , UMTS , HSDPA , WiMAx .

Тепер, коли Ви усвідомили, в чому різниця між GSM EDGE і CDMA EVDO, давайте разом подумаємо які ще підводні камені нас можуть очікувати при виборі мобільного 3g інтернету. Вибравши передову технологію, не завжди означає, що у Вас тепер найшвидший інтернет. Дуже важливу роль відіграє карта покриття 3g інтернету. Якщо Ви збираєтеся користуватися послугою бездротового інтернету тільки в Києві, то всі карти Вам в руки, оскільки в Києві надають свої послуги всі великі оператори. А як бути, якщо за боргом служби Вам постійно доводиться подорожувати усією територією України? Для цього ми зібрали в одному місці всі карти покриття всіх великих національних операторів, які надають 3g інтернет в Україні.

Ось ми й дісталися найголовнішого питання - яка ж вартість безлімітного 3G інтернету в Україні?

Кожен 3G оператор має свою пропозицію з безлімітним мобільним інтернетом. Нижче наведено оператори та відповідне їм безлімітні тарифи.

карта покрытия MTC Коннект

Компанія МТС пропонує тариф "Безлімітний без контракту" . Оплата - 8 грн за добу, коли Ви хоча б один раз підключалися до Інтернету. Є так само приховане операторське обмеження – швидкість обмежена 512 Кбіт/сек.

карта покриття CDMA Peoplenet

Безлімітні тарифи від 60 грн. "Безлім M" від компанії Peoplenet за 60 грн. на місяць.


Укртелеком 3G

Тариф "ОГО!Мобільний Ультра" від національного 3G оператора Трімоб Utel – 1 650 МБ на добу за 200 грн на місяць.


карта покриття CDMA Інтертелеком

Необмежений тариф – від 50 грн на місяць.

Супер Безліміт 50,120,170



Тарифи та покриття бездротових провайдерів України: