(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(
Baseus

Серед найширшого асортименту китайських виробників різноманітних супутніх товарів для гаджетів (кабелів, перехідників, власників тощо) можна виділити кілька, які беруть не лише низькою ціною, але й цікавими рішеннями, дизайном, якістю виконання та упаковки та іншим приємним для кінцевого споживача. І сьогодні ми розглянемо одного з таких виробників з лінійкою товарів під брендом Baseus.

Baseus - велика компанія з Шеньчженю, КНР. Слоган Baseus: ' I think and I innovate ' підкреслює багатофункціональність вироблених аксесуарів, а нагорода 'Germany iF Oscar Design Awards' є підтвердженням престижності та затребуваності бренду. Назва для бренду обрана не випадково - це похідне слово від китайського 'Beisi', що має на увазі стиль та інноваційність продуктів компанії. Продукцію Baseus можна зустріти у 100 країнах світу – це чохли та аксесуари для смартфонів та ноутбуків.

Baseus – один із лідерів на ринку аксесуарів для багатофункціональної техніки. Компанія славиться своїм дбайливим ставленням до навколишнього середовища та постійними інноваціями у виробництві.

Насамперед Baseus відомий виготовленням високоякісних чохлів для гаджетів Apple. Чохли для iPhone відрізняються високою зносостійкістю та вишуканим дизайном. Якщо ви хочете підібрати гідний чохол для свого яблучного смартфона, зверніть увагу на вироби зі шкіри. Фахівці Baseus зуміли досягти досконалості у поєднанні стилю та якості – шкіряні чохли у різних колірних рішеннях виглядають респектабельно і стоять при цьому розумно.

Baseus

Чохли для ipad від Baseus – це захист гаджета на багато років. І, звичайно ж, неповторний стиль. Тому що відмінна особливість компанії – це увага до дрібниць. Ну а якщо говорити про аксесуари для продукції Apple - дрібниць бути не може, правда?

Компанія пропонує надміцне захисне скло, яке захистить екрани ваших айфонів при падінні і збереже відмінний вигляд на довгий час.

Ну а якщо вам хочеться більш тонкого захисту - вибирайте плівки Baseus . Вони легко клеяться і надовго захищають від подряпин та потертостей.

У лінійці цього виробника присутні також власники в автомобіль , які роблять процес експлуатації смартфона за кермом абсолютно безпечним. Компанія також пропонує портативні акумулятори. З такою покупкою вам ніколи не доведеться хвилюватися, що телефон може раптово розрядитися. Потрібні кабелі передачі даних? Baseus подбав і про це! Як бачите, асортимент товарів неймовірно різноманітний, але поєднує їх одна особливість – постійна якість.

У жодному з джерел не вдалося знайти будь-якої інформації про наявність власного виробництва у цих підприємств. Проте, за словами виробника, за рік вони продають товару на 9 млн. доларів США, а в штаті мають близько 300 співробітників. Ймовірно вони самі малюють дизайн-проекти, самі продають (хоча по Китаю та продажу вони роблять не самотужки, а через великого дистриб'ютора) і виробництво розміщують на сторонніх фабриках.

Самі Baseus позиціонують себе як виробника «модної» супутньої електроніки. Тому наголошують на дизайні в першу чергу. Тому ціновий сегмент – середній та верхній.

Бажаєте кращого? Вибирайте Baseus!