(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Aukey - найбезпечніший зарядний пристрій у світі

І це не просто слова. Запатентована технологія Ai Power робить процес заряду гаджета абсолютно безпечним. Тепер акумуляторна батарея буде служити вам вірою та правдою довгі роки. Забудьте про 'пробої' харчування та трагічні наслідки, коли трапляється не гарантійний випадок і дорогий улюблений смартфон виходить з ладу. Ai Power - це диво від провідних світових інженерів, зібраних в одну єдину компанію менеджерами Aukey.

Розумні зарядні пристрої

Зелені USB порти на зарядних пристроях Aukey підтримують функцію Ai-Power - яка підходить для заряджання звичайних планшетів, телефонів, повербанків, мах - 2,4 А .
Технологія Ai-Power автоматично визначає оптимальні вихідні характеристики для кожного підключеного пристрою, забезпечуючи швидкий процес заряду. Порт спроектований таким чином, щоб забезпечити безпечну максимальну швидкість перезарядки для всіх ваших різних пристроїв, будь то Android, iOS, навушники Bluetooth, камери або навіть інші енергоблоки. Забудьте про дешеві зарядки, які 'вбивають' Ваші пристрої.

Помаранчеві порти зарядного підтримують пристрої з функцією швидкого заряджання Qualcomm Quick Charge 2.0 / Quick Charge 3.0 і працюють за допомогою технології Ai-Power, що дозволяє заряджати пристрої до 80% швидше стандартного зарядного, але так само можна заряджати звичайні USB пристрої.

Зарядні пристрої з Ai Power від Aukey

Aukey зарядні пристрої

Безпечне заряджання для сучасних гаджетів. В ногу з часом.