Що таке 3G модем - або як збільшити приховати втричі

3G модем

Нерідко можна почути розмову двох людей предметом розмови яких буде обговорення швидкості Інтернету. Один розповідає, що у нього вдома фільм скачується за 20 хвилин, а другий стверджує, що у нього за 5 хвилин. Так, ніхто не сперечається, що хороша швидкість Інтернет з'єднання – це круто.
А Ви колись зустрічалися з таким гаджетом як 3g модем? За містом і в сільській місцевості це найпоширеніший і чи не єдиний спосіб доступу до Інтернету. Наявність провідних ліній від Укртелекому певною мірою вирішує проблему, але це швидше як виняток. Часто в організацію провідного каналу зв'язку немає технічної можливості. Відсутність дротового Інтернету як і хороших доріг - дилема номер один. Як збільшити швидкість модему 3 g за містом цікавить тих, хто хоче в ногу крокувати з часом і мати зв'язок з усім світом.

Що таке 3g модем

Бездротовий 3g модем - це приймач-передавач, який за допомогою   мережі мобільного оператора організовує канал передачі . Сигнал передається через бездротові мережі - повітрям без використання проводів. Як результат не завжди гарна якість зв'язку, яка в свою чергу залежить від багатьох факторів.

Чому модем 3 g 3G модем

Тут відповідь очевидна. Немає проводів – працюй без проводів. Тому 3g модем – це єдиний вихід для сільських територій, заміських будинків та дач. Його можна використовувати безпосередньо підключивши до комп'ютера або 3g WI-FI роутера для роздачі на кілька пристроїв (пк, планшет, смартфон, приставку і т.д.)

Переваги та недоліки бездротових технологій

Єдиною і незаперечною перевагою 3g модему є його мобільність . Можливість використовувати його в будь-якій точці, де є покриття перевага №1 для людей, які багато пересуватися, і змушені використовувати бездротовий Інтернет як основне джерело зв'язку. За відсутності дротового – це єдине рішення. Тепер про неприємне - про недоліки . На якість сигналу дуже сильно впливає рельєф та погода. Тарифи стільникових 3G операторів суттєво відрізняються від безлімітних високошвидкісних провідних пропозицій у містах . Швидкість з'єднання іноді нестерпна . У окремих випадках нестабільність сигналу. Але яким би не був довгим цей список - варіантів немає, і вихід в Інтернет здійснюється лише через 3g модем. Як же бути? Як зменшити кількість несприятливих факторів?   Вихід є! Встановити спеціалізовану антену посилення сигналу - прискорювач 3g модема. Можна, звичайно, задатися і спробувати самому з підручних засобів сконструювати антену, в інтернеті багато статей на цю тематику. Але це процес для справжніх радіоаматорів і кінцевий результат таких саморобок не завжди дасть той результат, на який ми розраховували. краще довіритися професіоналам та замовити виїзд досвідчених інженерів з усім необхідним обладнанням та інструментом. Купити антену з установкою можна у нашому інтернет-магазині. Телефон для консультацій та замовлення у Києві - 044 332-23-33. У деяких випадках додатково може знадобитися активний підсилювач. Наприклад, CDMA підсилювач ART-800 .
3G антенна для усиления Интернет сигнала
Вся складність у правильному та точному налаштуванні напрямку антени. Для цього наші інженери використовують спеціальне програмне забезпечення, яке допомагає контролювати всі основні параметри рівня сигналу на модемі в режимі реального часу.
Якісна антена + досвід та майстерність інженера = запорука успіху.
У результаті Ви отримуєте стабільний рівень 3G-сигналу. Прискорення швидкості доступу до Інтернету в два-три рази. Вам не потрібно більше чекати, поки завантажиться сторінка і мучитися при відправці фотографій електронною поштою. Тепер працює онлайн відео та Скайп!
Вижимайте разом із нами від провайдера максимум можливого!