(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

"

3G/4G WiFi роутери для мобільного Інтернету

Использование 3G 4G роутеров

Всесвітнє павутиння «Інтернет» вже знайоме всім – від малого до великого. Якщо ще 20 років тому багато хто не міг відповісти на запитання «Чи планують вони купувати персональний комп'ютер?», то за даними Державного комітету статистики України, на 1 січня 2013 року кількість користувачів інтернету перевищила п'ять мільйонів людей. Важко знайти людину віком від 15 до 40 років, яка не має своєї електронної поштової скриньки (e-mail) або персональної сторінки в соціальних мережах. Так, це вже не данина моді, а повсякденні вимоги сучасного життя.

У великих містах із розвиненою інфраструктурою нікого не здивуєш проведеним кабельним інтернетом у квартиру чи офіс. А як справи за містом та сільською місцевістю? Тут перевага за бездротовим мобільним інтернетом, який забезпечують 3G та 4G оператори України. Мініатюрні USB модеми для стаціонарних комп'ютерів та ноутбуків доступні в ціновій політиці та дозволяють використовувати високошвидкісний доступ практично у будь-якій точці нашої країни.

Уявіть собі сім'ю із чотирьох осіб, які проживають у котеджному містечку. У кожного з них періодично виникає потреба перевірити пошту або здійснити покупку on-line, подивитися прогноз погоди або подивитися фільм онлайн. Кожен хоче мати свій особистий простір і виходити в мережу зі свого ПК чи ноутбука.

Як бути? Купити кожному члену сім'ї за 3G USB модемом? І кожному сплачувати окремо абонентську плату? Постійно підключати та вимикати його? А що якщо у Вас планшет чи смартфон, який не має USB порту? Як скоротити щомісячні фінансові витрати? Відповідь на всі ці питання є і він єдино вірний - потрібна бездротова зона для загального доступу. На допомогу приходять 3G 4G роутери з Wi-Fi модулем та іншими додатковими функціями, що полегшують повсякденні завдання (принт-сервер, FTP, USB HDD).

3G 4G роутер

Що таке 3 G /4 G роутер

  Бездротовий роутер для мобільних 4g-3g операторів – це спеціалізований мережевий комп'ютер головним завданням, якого є організація спільного доступу до мережі Інтернет та локальних ресурсів мережі без проводів. Оскільки бездротовий трафік «гуляє повітрям» і доступний на певній відстані, його потрібно захистити від спроб перехоплення іншими несанкціонованими особами. Для цього використовуються шифрування WEP, WPA, WPA2, яке захищається паролем.

Чим відрізняються 3G роутери

  Як вже вище згадувалося, маршрутизатор - це спеціалізований комп'ютер, і як будь-який ПК, відрізняються між собою апаратною начинкою та своїми функціональними можливостями. Є пристрої вже з вбудованим 3g або 4g модемом, наприклад WiMAX роутер ZTE IX350 спочатку розрахований для підключення до 4G оператору Freshtel і надалі поміняти оператора на ньому немає можливості. А є універсальні , наприклад Asus RT-N16 в якому є два USB порти і підключити до нього можна модем від будь-якого мобільного оператора ( Інтертелеком, PeopleNet, ТріМоб, Freshtel або Giraffe )

Одні дозволяють підключати крім 3G модему ще принтер, МФУ, сканер, веб-камеру або флеш-накопичувач, в інших є такі необхідні для офісу можливості як телефонія VoIP і підтримка віртуальних мереж VPN. Завдяки цьому, router допомагає оптимізувати та прискорити виробничі бізнес процеси для підприємств. Крім того, 3G інтернет-маршрутизатор дозволяє заощадити гроші на покупці спеціального громіздкого сервера для керування вищезгаданими периферійними пристроями. Бюджетні моделі працюють використовуючи WiFi технологію IEEE 802.11 g з теоретичною швидкістю передачі до 54 Мбіт в секунду, а просунуті як 4G Asus RT-N66 - зі швидкістю до 450 Мбіт/с , що цілком достатньо для одночасного перегляду Full HD відео по мережі з медіа та онлайн ігри.

Нас в першу чергу цікавить такі параметри 3g 4g роутера :   

  • частота центрального процесора CPU
  • обсяг оперативної пам'яті ОЗП
  • об'єм флеш-пам'яті мікросхема для мікрокоду (прошивки)
  • бездротові можливості: IEEE 802.11 ac, IEEE 802.11 n , IEEE 802.11 g , IEEE 802.11 b (швидкість передачі файлів та інший - --інформації в бездротовій мережі)
  • наявністю одного або кількох USB портів
  • підтримка принт-сервера для загального використання принтера або БФП
  • конструкцією Wi-Fi антен (вбудовані або зовнішні, знімні та не знімні)
  • функціями безпеки
  • додаткові функції: медіа-сервер (DLNA), VPN тунелі, VoIP телефонія (SIP), FTP, мережеве сховище (USB HDD)

Зателефонувавши в наш магазин, Ви зможете не тільки купити 3G роутер , але й отримати консультацію фахівця з підбору обладнання та зв'язки вже наявного пристрою доступу до мобільного Інтернету.

Всі маршрутизатори прошиваються спеціальними протестованими прошивками, призначеними для підключення 3G та 4G модемів. Якщо Вам не вдається подружити роутер на заводській прошивці, не засмучуйтесь – зверніться до нас і ми прохаємо спеціалізованої альтернативної ( не заводської) .

Переваги використання 3g router wifi :  

  • роздача інтернету на кілька комп'ютерів
  • загальна локальна мережа
  • спільні мережні ресурси – доступ до папок та файлів, розташованих на інших комп'ютерах.
  • спільний доступ до принтера або МФУ, які завжди доступні для друку (24 години на добу)
  • економія на організації Інтернет каналу , так як один модем дозволяє одночасно отримувати доступ на кілька пристроїв (ноутбуки, планшети, смартфони, ігрові консолі, супутникові ресивери та ін.)
  • підключення мережевого USB HDD для зберігання фото та відео

Сфера застосування мобільного інтернету та 3g/4g роутера :  

  • роздача інтернету в заміському будинку, на дачі
  • мобільний інтернет для офісу (при переїзді він завжди залишається з Вами)
  • організація безкоштовних WiFi зон у ресторанах та кафе
  • зали очікування
  • організація конференцій та семінарів
  • організація виїзних Wi Fi зон доступу

У результаті купивши 3G/4G роутер Ви не тільки зможете заощаджувати на абонентській платі, але й отримаєте безліч додаткових зручностей для бездротового доступу до Інтернету. Більшість операторів надають користувачам безлімітні тарифні плани або пакети з оплатою за фактом підключення (наприклад, ' Вільний доступ ' 5 гривень на добу від CDMA оператора Інтертелеком), що дуже зручно при використанні мобільного інтернету на дачній ділянці або в садовому товаристві.

Купити 3G роутер у Києві з доставкою по Україні.

"