(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Суд порушив справу щодо визнання компанії Інтертелеком банкрутом. У Господарському суді Одеської області порушено провадження, суттю якого є визнання банкрутом компанії «Інтертелеком». Суд пройде 10 вересня, засідання вже призначене.

УХВАЛА про прийняття заяви про порушення провадження справи про банкрутство. "25" серпня 2020 р.м. Одеса Право № 916/2417/20. №2502/20 від 17.08.2020р.) за заявою: Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (04112, м. Київ, вул. Дорогожицька, 10, код ЄДРПОУ 01190043) до боржника: Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтер (65007, м. Одеса, вул. Мала Арнаутська, 66, код ЄДРПОУ 30109015) про визнання банкрутом ВСТАНОВИВ: 17.08.2020р. 20) про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтернаціональні телекомунікації» ."

Відомо, що оператор «Інтертелеком» намагався отримати ліцензію формату 4G разом із трьома іншими лідерами українського ринку. Це було цього року. Проте названа компанія не оплатила ліцензію, перенісши термін оплати на 1 липня 2020 року.

Інвестори заявили про готовність оплати, але у червні поточного року компанія проходила процедуру у Європейському банку.

Таку інформацію подав заступник гендиректора Олексій Халюк. На 1 липня грошей за ліцензію від «Інтертелекому» ніхто так і не побачив, а Халюк звільнився.

У новинах на офіційному сайті Інтертелеком від 30.08.2020 викладено спростування про банкрутство:

"Шановні абоненти, партнери, громадськість! Компанія Інтертелеком повідомляє вам про випадки публікації у сумнівних джерелах засобів повідомлень про банкрутство компанії ТОВ «Інтертелеком».

У матеріалах даних ЗМІ йдеться про банкрутство компанії та зазначається, що Господарський суд Одеської області порушив провадження за відповідною процедурою. Причина порушення справи безпосередньо не вказується, натомість робиться припущення та відсилання на несплату компанією «Інтертелеком» 4G ліцензії та відмови від частини своїх частот.

Хочемо повідомити, що дана інформація є абсолютно хибною і має замовний дискредитуючий характер. Компанія має намір звернутися до суду за захистом своїх прав та притягнути до відповідальності засоби масової інформації, які поширюють свідомо неправдиву інформацію, викликаючи цим недовіру серед абонентів компанії.
Для прояснення ситуації інформуємо вас про те, що компанія «Інтертелеком» не оголошувала, не оголошує та не збирається оголошувати режим банкрутства та продовжує надавати повний спектр послуг зв'язку. Зазначене судове провадження є абсолютно поточним процесом та відповідає інтересам господарської діяльності компанії.
Наполегливо просимо не звертати увагу на цю інформацію, опубліковану сумнівними інформаційними джерелами.