(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(


Лінія оптоволокна довжиною 450 км зв'язала два міста: Париж та Ліон. Завдяки новій системі телекомунікацій доступ до мережі в будинках користувачів Франції тепер буде вчетверо швидшим і стійкішим, як повідомляють місцеві ЗМІ.

Нова технологія, яка отримала комерційну назву "фотонного двигуна" дає можливість передавати дані зі швидкістю 400 гігабіт на секунду . Це є безпрецедентним у світових масштабах показником.

Інфраструктура була створена найбільшим у Франції компанією-виробником телекомунікаційного обладнання Alcatel Lucent, а наданням сервісу візьметься оператор Orange, який був утворений з національної телеком-компанії France Telecom.

У самій France Telecom. заявляють, що тепер у французьких користувачів мережі з'являться нові можливості: вони зможуть дивитися в режимі онлайн більше фільмів та прямих трансляцій, слухати музику, активніше спілкуватися в соціальних мережах та користуватися популярними хмарними технологіями. При цьому ціна інтернет-доступу не збільшуватиметься, обіцяє оператор.