(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Android MS Office


Один із чеських продакт-менеджерів Microsoft Петро Бобек підтвердив, що виробник програмного забезпечення планує випустити версії Office 2013 для iOS та Android наступного року. Виступаючи на прес-конференції, Бобек повідомив чеському сайту IHNED, що офісні програми для цих мобільних платформ будуть доступні з березня 2013 року.


У прес-релізі, випущеному чеським підрозділом Microsoft, підтверджені плани випуску Office для iOS та Android: "На додаток до Windows, пакет Office буде доступний і для інших операційних систем, у тому числі Windows Phone, Windows RТ, Mac OS, Android, iOS та Symbian". Окремо також зазначається, що буде випущено нову версію WEB-додатків Office.

У прес-релізі вказано терміни появи Windows-пакету офісних додатків: корпоративні клієнти отримають Office 2013 у грудні, а версія для масового сегмента буде доступна з кінця лютого наступного року. "Сервіси Office 365 та інші офісні продукти для мобільних пристроїв (смартфонів та планшетів) будуть випускатися починаючи з березня" - йдеться у релізі.


Представник американського підрозділу Microsoft прокоментував дані чеської філії так: "Ми вже говорили раніше, що Office Mobile працюватиме на Windows Phone, Android та IOS-девайсах". І додав, що компанія поки що офіційно не оголошувала про терміни, коли ці продукти з'являться.