(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

iPhone 4S CDMA/GSM

Компанія Apple представила новий смартфон iPhone 4S GSM+CDMA – модернізовану версію iPhone 4, що вийшов у червні 2010 року. Про це повідомив на прес-конференції в Купертіно старший віце-президент Apple з маркетингу Філіп Шіллер.

Дизайн пристрою не змінився, на відміну апаратної начинки. Технічні характеристики iPhone 4S дозволять йому стати в один ряд із топовими смартфонами на платформі Google Android. Остання вважається головним конкурентом операційної системи iOS, на якій базується iPhone.

На відміну від вихідної моделі, iPhone 4S встановлений більш продуктивний двоядерний процесор Apple A5 , який вже використовується в планшетному комп'ютері iPad. Крім того, пристрій має 8-мегапіксельну камеру замість 5-мегапіксельної в iPhone 4.

За словами Шіллера, потужність нового iPhone вдвічі більша, ніж iPhone 4, а продуктивність графічної підсистеми смартфона в сім разів вища, ніж у попередньої моделі. При цьому час автономної роботи пристрою вдалося зберегти на рівні iPhone 4. Смартфон отримав підтримку стільникової технології HSDPA , яка підвищує теоретичну швидкість завантаження файлів по мережі до 14,4 Мбіт/c , що вдвічі більше, ніж у iPhone 4.

У iPhone 4S встановлений гібридний стільниковий модуль, що дозволяє пристрою працювати в мережах як стандарту GSM, так і CDMA. Це забезпечить власнику апарату додаткову свободу у роумінгу. Компанія також представила нову операційну систему iOS 5 та сервіс iCloud, які стануть доступними 12 жовтня.