(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

CDMA репитер Picocell 450 CDL

Ми часто стикаємося з ситуаціями, коли інтернет з'єднання раптом несподівано переривається, або швидкість доступу настільки низька, що на відкриття сторінки йде по 2-3 хвилини. Особливо неприємно, якщо це важлива ділова розмова Skype, відправка важливого електронного листа. Будь-який бездротовий інтернет провайдер має слабкі місця, де зв'язок або відсутній, або працює з постійними перебоями.

Погана якість зв'язку зазвичай пов'язана з недостатнім рівнем сигналу (радіопокриття). Причинами цього може бути складний рельєф навколишньої місцевості чи конструктивні особливості будівлі.

Ретранслятор Picocell 450 CDL, або, як його називають у просторіччі, «підсилювач сигналу», установку якого пропонує наша компанія – це ефективний пристрій, який здатний раз і назавжди вирішити проблеми забезпечення будівлі якісним мобільним зв'язком 3G від оператора MTC (CDMA 450 МГц).

CDMA репітер Picocell 450 CDL застосовується для посилення 3G сигналу мобільного інтернету послуги МТС Коннект, оператора MTC Україна (CDMA EVDO 450). Застосовується у приміщеннях середніх розмірів: готель, ресторан, магазин, офіс, заміський будинок, ресторан, нічний клуб, складські приміщення та ін.

Picocell: CDMA репітер, посилення CDMA сигналу стільникового зв'язку, монтаж та обслуговування CDMA репітера.