(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

 

QR код CDMA

QR код CDMA

 

Останнім часом набирає популярності використання QR кодів. Що таке QR-код?

Розшифровка абревіатури QR з англійської – quick response («швидкий відгук»). Основна перевага QR-коду - це легке розпізнавання сканерами (фотокамерою мобільного телефону), що дозволяє застосовувати його широко у всіх сферах життєдіяльності людини (у торгівлі, виробництві, логістиці ...).

Сьогодні QR-коди найбільш поширені в Японії, країні, де штрих-коди користувалися такою великою популярністю, що обсяг інформації, зашифрованої в коді, незабаром перестав влаштовувати індустрію. Японці почали експериментувати з новими способами кодування невеликих обсягів інформації у графічній картинці. Вже на початку 2000 року QR-коди набули широкого поширення в Японії, їх можна було зустріти на великій кількості плакатів, упаковок та товарів.

Максимальна кількість символів, які поміщаються в один QR-код :

  • Цифри - 7089
  • Цифри та літери (включаючи кирилицю) - 4296
  • Двійковий код - 2953 байт
  • Ієрогліфи - 1817

 

В даний час QR-код широко поширений в Азії (особливо в Японії), поступово розвивається в Європі та Північній Америці. Найбільше визнання він отримав серед користувачів мобільного зв'язку — встановивши програму-розпізнавач, абонент може моментально заносити до свого телефону текстову інформацію, додавати контакти до адресної книги, переходити по web-посиланнях, надсилати SMS-повідомлення тощо.

 

Ми раді презентувати Вам QR-код візитної картки нашого магазину CDMA.