(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

SIP Интертелеком

CDMA оператор «Інтертелеком» надає нову послугу для своїх абонентів. Послуга поєднує в собі новітні технології голосового зв'язку та переваги чинних тарифних планів, що дає ще більше можливостей для абонентів.

«Запуск SIP технології у нашій мережі відкриває нові можливості у використанні прямого міського номера для мешканців України. Значимість послуги у тому, що прямий міський номер виходить межі покриття телекомунікаційної мережі оператора «Інтертелеком». Завдяки розвитку мобільних та фіксованих мереж передачі даних на території України з сьогоднішнього дня будь-який мешканець України зможе скористатися всіма перевагами прямого міського номера оператора «Інтертелеком» – зазначив генеральний директор компанії «Інтертелеком» Борис Миколайович Акулов.

Анонсована послуга SIP телефонії запускається в комерційну експлуатацію та доступна для всіх абонентів, які обслуговуються на комерційних тарифних планах обласної, районної та мобільної нумерації. Спілкуватися з друзями та родичами, діловими партнерами та колегами стає набагато простіше. Прямий міський номер виходить за межі покриття мережі "Інтертелеком". Для використання послуг оператора Вам необхідно лише мати обладнання з можливістю підключення до Інтернету та програмне забезпечення або мобільний телефон будь-якого стандарту з різними операційними системами, підключений в Інтернеті.

Послуга дає нову можливість - приймати вхідні дзвінки на номер телефону і здійснювати дзвінки за тарифами Інтертелеком незалежно від місця підключення до мережі Інтернет будь-якого провайдера. При використанні послуги "Sip-номер" абонентський номер, який всі знають, залишається без зміни, що дає можливість приймати вхідні дзвінки "як у себе вдома" та "на роботі".

Вартість активації послуги « Sip-номер » 30 гривень.

Абонентська плата за використання додаткової послуги складає 45 гривень на місяць, до якої включено всі умови та переваги тарифного плану, на якому підключається послуга.

Докладніше про послугу - 0 (44) 332-23-33.