(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(


На виставці CES 2011 компанія LG Electronics представила 4,3-дюймовий 3D дисплей для мобільних пристроїв, який не потребує спеціальних окулярів. Cенсорний WVGA дисплей (480x800) підходить не тільки для перегляду 3D фільмів, але також, як і екран у Nintendo 3DS, дозволяє запускати тривимірні ігри. Новий дисплей використовуватиметься в майбутніх смартфонах компанії LG, проте, швидше за все, вони з'являться на ринку вже після виходу ігрової консолі Nintendo.

3D дисплеї LG не вимагають використання окулярів завдяки технології паралаксного бар'єру, реалізованого у вигляді плівки із світлозатіняючих щілин поверх LCD матриці. Щілини (бар'єри) працюють таким чином, щоб праве і ліве очі бачили різне зображення, чим і досягається ефект глибини і тривимірності зображення.

Завдяки тісній співпраці з компанією LG Display інженери змогли мінімілізувати властиві даної технології спотворення. Новий дисплей відрізняється більш рівними щілинами, які точно розташовані над панеллю LCD. Таким чином забезпечується більш рівне та яскраве зображення без спотворень, а також ширші кути огляду, порівняно з попередніми паралаксними дисплеями.