(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(
CDMA версия iPhone

Американський стільниковий оператор Verizon Wireless проведе 11 січня презентацію CDMA-версії смартфона Apple iPhone 4, продаж якої має розпочатися найближчими тижнями, повідомив Wall Street Journal з посиланням на поінформовані джерела.

На даний момент на території США iPhone продає та ексклюзивно обслуговує лише один оператор – AT&T. Однак, чутки про те, що Verizon отримає право продавати CDMA-версію iPhone, циркулюють вже давно. Apple зацікавлена в нових каналах поширення свого смартфона, оскільки апарати на конкуруючій платформі Google Android стають все популярнішими.

Представники Verizon Wireless та Apple відмовилися коментувати журналістам можливий анонс CDMA-версії iPhone 4 .

Згідно з опитуванням, проведеним фірмою Deloitte, яка надає послуги аудиту та консалтингу, майже половина власників iPhone у США зацікавлена у зміні оператора. Однією з причин цього є невисока якість роботи мережі AT&T, особливо у таких великих містах як Нью-Йорк та Сан-Франциско, пише агентство Рейтер.

Наприкінці вересня сайт AppleInsider з посиланням на аналітика компанії Susquehanna Financial Group Джеффрі Фідакаро (Jeffrey Fidacaro) повідомив, що перші 3 мільйони iPhone для роботи в CDMA-мережах будуть вироблені в грудні 2010 року. Прогноз експерта ґрунтувався на інформації від постачальників електронних компонентів, зайнятих у процесі.

Продаж iPhone 4 у США, Великобританії, Франції, Німеччині та Японії розпочався 24 червня 2010 року. На території Росії продаж смартфона стартував трьома місяцями пізніше - 22 вересня.