(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(


Компанія Nokia Siemens Networks провела у Києві презентацію своїх рішень операторського класу для LTE мереж. Зокрема, компанія продемонструвала рішення Single RAN, яке поєднує технології GSM, 3G та LTE в одній мережі радіодоступу. Основним компонентом рішення є базова станція Flexi MultiRadio. При демонстрації спочатку передавався файл об'ємом 1 ГБ, швидкість передачі даних перевищувала 100 Мб/с . Потім представник компанії запустив передачу одразу 4 ТВ-каналів високої чіткості (HD) на великому екрані. У цьому завантажувався канал 40-44 Мб/с. Таким чином, один HD-канал забирає 10-11 Мб/с, і може демонструватися по LTE. Було продемонстровано і стерео-HDTV , яке споживає "всього" 20-22 Мб/с.

Особливий інтерес оператори викликали рішення SON. Пакет Nokia Siemens Networks SON – всеосяжна гібридна пропозиція, яка охоплює експлуатаційну сферу централізованих, розподілених та локальних мереж, що самоорганізуються. Пропозиція LTE як частина пакету SON включає SON Plug and Play, що забезпечує безпечну автоматизовану інтеграцію базових станцій в мережу, функцію Automated Neighbor Relations (ANR) і першу версію SON, що самовідновлюється, для LTE, яка надалі буде доповнена функціями забезпечення надійності, балансування навантаження, та багатозадачності SON.

Ця пропозиція підвищує операційну ефективність існуючих мереж завдяки автоматичному настроюванню процесів передачі абонентських з'єднань, балансуванню навантаження мобільного трафіку та мінімізації потреби в експлуатаційних випробуваннях. Крім того, за допомогою повного набору функцій SON з автоматичного відновлення працездатності можна мінімізувати можливість відмов у наданні послуг зв'язку.

На підвищення рентабельності бізнесу операторів націлено ще одне рішення, представлене на презентації, – комплекс продуктів Nokia Siemens Networks для пакетного транспортного рішення All-IP Mobile Backhaul для передачі голосу та даних. Особливо цікаво воно буде для операторів, які вже розгорнули або планують розгортання мереж 3G , WiMAX та LTE .