(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(


Прес-реліз компаній "Інтертелеком" та "Alcatel-Lucent Україна"

Коротко:

• Alcatel-Lucent трансформує мережу оператора, впровадивши технологію CDMA нового покоління – Multi Carrier EV-DO Rev.B (MC EV-DO).
• Впровадження цього рішення та початок дослідної експлуатації заплановано на грудень 2010 року. Запуск у повномасштабну комерційну експлуатацію заплановано на перший квартал 2011 року.
• Рішення Alcatel-Lucent виведе мобільну мережу Інтертелеком на якісно новий рівень, завдяки чому абоненти Інтертелекому отримають доступ до широкого спектру сучасних широкосмугових послуг 3G (у тому числі VoIP та мультимедійних додатків).
• Інтертелеком скористається досвідом Alcatel-Lucent у галузі розробки CDMA рішень та стане першим українським оператором, який розгорнув комерційну мережу MC EV-DO. Інтертелеком вигідно відрізнятиметься від інших учасників українського ринку мобільного зв'язку, надаючи абонентам небувало високу швидкість бездротової передачі та найвищу якість зв'язку.

Про впровадження рішення:

На першому етапі впровадження рішення Alcatel-Lucent CDMA MC EV-DO дозволить вдвічі збільшити для абонента пікову швидкість передачі даних на сектор для існуючих у оператора базових станцій CDMA при використанні двох CDMA EV-DO.

На другому етапі впровадження рішення Alcatel-Lucent MC EV-DO дозволить забезпечити додаткове збільшення швидкості передачі даних на сектор шляхом поєднання трьох CDMA EV-DO несучих.

На третьому завершальному етапі буде повністю реалізовано рішення Alcatel-Lucent MC EV-DO Rev.B ; при цьому збільшення пікової швидкості передачі даних для абонента у прямому каналі на сектор базової станції (при об'єднанні трьох EV-DO несучих) становитиме до 14,7 Мбіт/с.

Таким чином, Alcatel-Lucent дозволить компанії Інтертелеком суттєво збільшити швидкість передачі даних, а також скоротити поточні експлуатаційні та операційні витрати завдяки використанню сучасних технологій. В рамках цього проекту Alcatel-Lucent надасть замовнику професійні послуги з управління проектом, оновлення та налаштування програмного забезпечення.


Генеральний директор компанії «Інтертелеком» Борис Акулов:

«Перехід на нову технологію Alcatel-Lucent CDMA дозволить нам значно збільшити пропускну спроможність нашої мережі та вивести якість абонентських послуг на принципово новий рівень, забезпечивши на початковому етапі дворазове, а на завершальному етапі – майже п'ятикратне підвищення швидкості доступу наших абонентів до Інтернету та аудіо - та відеоконтенту, а також можливість миттєвого підключення до мобільної мережі широкосмугового доступу через портативні комп'ютери. Маючи довгострокове партнерство між нашими компаніями, я вважаю, що Інтертелеком продовжує відігравати провідну роль у процесі впровадження новітніх телекомунікаційних технологій та перетворення України на сучасну державу з доступним широкосмуговим Інтернетом».

Глава компанії Alcatel-Lucent в Україні Олексій Хахлюк:

«Проект з компанією «Інтертелеком» з розвитку існуючої мережі CDMA та надання мобільних додатків нового покоління відображає стратегію Alcatel-Lucent у галузі бездротового зв'язку. Наші постійні інновації та професійна експертиза в галузі CDMA дозволяють операторам розвивати свої мережі, скорочуючи при цьому необхідні робочі площі та сукупну вартість володіння мережею, а також забезпечують можливість для подальшої плавної еволюції мережі CDMA до мережі LTE ».

Про Alcatel-Lucent та CDMA

Alcatel-Lucent є світовим лідером на ринку CDMA. Компанія впровадила CDMA рішення у мережах більш ніж 70 замовників у різних країнах світу. Сьогодні вона підтримує п'ять із шести найбільших у світі операторів CDMA. За даними галузевої аналітичної компанії Dell'Oro, Alcatel-Lucent є світовим лідером за загальним обсягом виторгу в сегменті рішень CDMA з 3 кварталу 2001 року і в кожному кварталі продовжує збільшувати свою ринкову частку та відрив від конкурентів. У другому кварталі 2010 року частка Alcatel-Lucent на цьому ринку перевищила 40%.