(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(


Компанія Microsoft вирішила відкласти до 2011 року випуск мобільної платформи Windows Phone 7 для CDMA -мереж. «Ми мали піти на компроміс, — заявив Грег Салліван, старший менеджер з продукції Microsoft. — Навіть у такої компанії, як Microsoft, недостатньо ресурсів для виробництва всього й одразу.

Ми розставили пріоритети: робити менше речей, але робити їх якісно». Це рішення означає, що WP7 буде недоступним для 2 з 4 основних операторів Америки - Sprint і Verizon. «Оскільки основну масу телефонів, що продаються, складають GSM-апарати, ми вирішили сфокусувати свої зусилля саме на GSM-версії, однак у першій половині наступного року випустимо оновлення, яке забезпечить підтримку CDMA», — заявив Грег Салліван. Корпорації довелося піти на інші жертви. Так, на момент релізу Windows Phone 7 в ОС буде відсутня функція копіювання/вставки. «Ми можемо зробити більше або зробити менше, але з дуже високою якістю. Ми навмисно вибрали другий варіант, і користувачі від цього лише виграють», – каже Салліван. Він також визнав, що якщо Microsoft бажає скласти конкуренцію iPhone і Android, то компанії доведеться діяти дуже швидко, додаючи недостатній функціонал у систему.

На думку спостерігачів, рішення Microsoft виглядає дуже дивним. Відмова від CDMA, хай і тимчасова, не дозволить повномасштабно запустити Windows Phone 7 на американському ринку, де лояльність споживачів до продукції корпорації дуже висока. До речі, оператор Verizon Wireless вже оголосив, що WP7-смартфонів у його каталозі цього року не з'явиться. За чутками, відносини Microsoft і телеком-компанії зіпсувалися на початку літа, коли в США провалилися продажі перших смартфонів корпорації моделей з сімейства Kin. За їхнє поширення відповідав саме оператор Verizon Wireless.