(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(


DigiTimes повідомляє про те, що тайванський контрактний виробник Pegatron вже в листопаді розпочне збирання нової моделі телефону iPhone, призначеної для роботи в стільникових мережах CDMA. За даними джерел DigiTimes, у перші три місяці планується випустити 3—4 млн. телефонів, а до середини наступного року загальна кількість випущених CDMA iPhone має зрости до 10 млн.

Pegatron — дочірнє підприємство ASUSTeK, що два роки тому виділило своє контрактне виробництво в окремий бізнес, маючи намір приділити максимальну увагу просуванню продукції під своїм брендом. З того часу основні замовники Pegatron, такі як Dell і Toshiba, суттєво скоротили обсяги замовлень, та й материнська компанія, доводячи незалежність Pegatron, почала замовляти свої продукти в інших контрактних виробників — як, наприклад, у випадку зі смартфонами Garmin-Asus, випуск яких був замовлений у Foxconn.

Раніше DigiTimes повідомляв, що в CDMA-iPhone використовуватиметься голосовий зв'язок Voice over Rev A (VoRA) для забезпечення одночасної передачі голосу та даних. Ця технологія поки не набула широкого поширення в мережах CDMA, проте найбільший американський провайдер стільникового зв'язку Verizon планує запровадити її у своїй мережі протягом наступних кількох місяців.