(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Компанія Apple попереджає користувачів, що новий iPhone 3GS може перегріватись у спеку. При цьому виробники бачать причину цього явища в погоді, а не про недоліки самого гаджета.
З 19 червня, коли новий iPhone 3GS був випущений у продаж, користувачі повідомляють про деякі проблеми, пов'язані з перегріванням телефону.


Так, апарат може вимикатися або видавати відповідне повідомлення під час перегрівання. Це може супроводжуватися втратою кольору. Часто користувачі скаржаться на те, що під час довгої розмови телефон нагрівається настільки, що його неможливо утримувати біля вуха. Доходить навіть до повідомлень, що модель 32GB білого кольору після перегріву набуває рожевого відтінку.


У зв'язку з цими повідомленнями компанія Apple на сторінці технічної підтримки клієнтів попереджає, що телефон не повинен піддаватися занадто високим температурам і закликає клієнтів не залишати апарат в машині під час спеки або відкрити відкриті промені сонця, оскільки він розроблений для роботи при температурі від -20 до 45 градусів за Цельсієм.


Телефон передає повідомлення про перегрівання або працює з проблемами, якщо зовнішня температура перевищує норму. Розробники закликають користувачів в такому випадку вимкнути телефон і дати йому можливість охолонути. Однак користувачі продовжують стверджувати, що апарат може перегріватись при роботі. На форумах та сторінках підтримки з'являються повідомлення про те, що апарат перегрівається в нормальних умовах, наприклад, під час запису відео. А один із користувачів розповів, що його телефон нагрівся в задній кишені рюкзака настільки, що його пластиковий чохол подекуди поплавився.


Тим не менш, представники компанії всю провину покладають на спекотну погоду та неправильну експлуатацію апарату.


Нагадаємо, наприкінці червня британка уникла удару блискавкою завдяки плеєру iPod, який направив електричний заряд у землю.