(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Відеоспостереження онлайн

Відеоспостереження через Інтернет

видеонаблюдение через интернет

Ваше бажання – наше виконання!

- Зовнішнє відеоспостереження периметра території
- Онлайн камера для спостереження за нянею
- Спостереження за складськими приміщеннями
- Банки та фінансові установи
- Рибні господарства, стайні, тваринні господарства
Після монтажу відеокамер та запуску охоронної системи ведеться відео запис 24 години на добу . Період запису архіву для подальшого пошуку залежить від встановлених накопичувачів (вінчестерів) і коливається від одного тижня до декількох місяців. На комп'ютер або телефон встановлюється спеціалізоване програмне забезпечення з переглядом камер в режимі реального часу Онлайн або відтворення необхідного відрізка запису з архіву.
Для доступу до камер відеоспостереження через глобальну мережу необхідна авторизація (логін та пароль). Тільки Ви матимете доступ і ніхто більше. Також можна створити кілька рівнів доступу для різних користувачів. Наприклад, ряду користувачів обмежити доступ до деяких файлів. Швидкість доступу до онлайн спостереження через Інтернет має бути 512 кбіт/сек і більше. Он-лайн відеоспостереження дозволяє отримати потрібну інформацію в той момент, коли в цьому є необхідність.
Широкий вибір камер та відеореєстраторів:
- аналогові камери
- HD-SDI камери
- HD-CVI відеокамери
Замовити встановлення системи безпеки з можливістю віддаленого Онлайн доступу до відео камер та архівів із записами. Ми встановлюємо відеокамери на об'єкті, а Ви віддалено перебуваючи в будь-якій точці земної кулі, віддалено переглядаєте їх OnLine. Якість відео на вінчестер реєстратора FullHD. Сучасні камери та відеореєстратори HDCVI .