(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Встановлення та програмування АТС та міні-АТС провідних телекомунікаційних компаній LG Ericsson, Panasonic, Samsung, Platan – від простих аналогових систем для малих офісів до сучасних продуктивних гібридних IP АТС. Наша компанія займається технічним обслуговуванням та ремонтом міні АТС у Києві та Київській області.

Додатково нашими спеціалістами виконуються такі супутні послуги, як встановлення GSM і VoIP шлюзів для оптимізації витрат на телефонний зв'язок. Підключення прямих міських номерів ( Інтертелеком ) до міні-АТС по всій території України. Комплексне здешевлення дзвінків на мобільні оператори, міжнародні напрямки.

Побудови корпоративної телефонної мережі між віддаленими офісами та співробітниками (за допомогою IP – телефонії) на базі міні-АТС, включаючи додаткові послуги: голосове вітання IVR, автосекретар, Voice Mail – голосова пошта, запис дзвінків, ідентифікація клієнта, тарифікація дзвінків.

Комп'ютерна телефонія Asterisk :

  • Голосова пошта (Voice Mail)
  • Конференц-зв'язок IVR (інтерактивне голосове меню)
  • Центр обробки дзвінків (постановка дзвінків у чергу та розподіл їх за абонентами, використовуючи різні алгоритми)
  • Call Detail Record (докладний запис про виклик)

Великий досвід – комплексний підхід до вирішення завдань, що дозволяє задовольнити всі потреби клієнта у сфері телекомунікації та інформатизації.

Установка, налаштування міні АТС у Києві - ціни.