(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Відсутність впевненого прийому стільникового сигналу на дачі - це результат цілого ряду факторів. Основна причина – віддаленістю базової станції оператора понад 10 км. Розташування будинку у лісі чи низовини також негативно впливають на присутність якісного зв'язку. Сама конструкція будинку вносить свої корективи, що негативно впливають на якість зв'язку: металевий дах, армовані залізобетонні перекриття.

GSM репітер для дачі

Правильним рішенням у таких ситуаціях є встановлення посилюючого репітера.

GSM репітер (підсилювач сигналу стільникового зв'язку) - забезпечить 100% якісний мобільний зв'язок на дачі, незалежно від місця розташування будинку, його розміру та конструкції.

Сам репітер посилює сигнал у всій смузі частот свого стандарту (GSM900 чи GSM1800). Це означає, що покращується зв'язок усіх мобільних операторів одночасно (Лайф, МТС, Київстар).

GSM репітер для дачі

При виборі необхідного обладнання варто звернути увагу на такі деталі:

  • Частотний діапазон роботи репітера - GSM 900, GSM 1800 або 3G).
  • Потужність репітера – залежно від розміру об'єкта (площі)
  • Коефіцієнт посилення репітера – здатність системи в рази посилювати слабкий сигнал на вході
  • Тип зовнішньої (донорної) антени – підбирається відповідно до обраного репітера.
  • Кількість та тип внутрішніх GSM антен для дачі – залежить від конструкції та планування приміщень, матеріалу та товщини міжкімнатних стін та перекриттів
  • Тип кабелю - підбирається виходячи з розрахунку загасання в залежності від частотного діапазону всієї системи, довжини кабельних трас, умов прокладання