(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Найчастіше єдина можлива міра вирішення проблеми відсутністю якісного покриття - посилення стільникового сигналу .

усиление сотового

Багато хто з нас проводить у своєму автомобілі досить багато часу, а для деяких він стає справжнім офісом на колесах. Природно, перебуваючи у дорозі бажано завжди бути на зв'язку: Вам у будь-який момент можуть зателефонувати по важливому питанню або, наприклад, якщо Вам знадобиться викликати техдопомогу або евакуатор.

Способи посилення сигналу стільникового зв'язку  

№1. Пасивне посилення мобільного сигналу в автомобілі (автомобільна кліпса)

До зовнішньої антени підключається адаптер антени. Але така система (антена + антенний адаптер) може працювати лише з одним телефоном, модемом тощо. Якщо у Вас кілька телефонів, потрібно встановити стільки ж антен і антенних адаптерів.

Переваги

Прийнятна вартість.

Недоліки

Абонент прив'язаний до довжини кабелю. Кабель для автомобільної антени може бути не довшим за 350 см. Коаксіальний кабель для зовнішньої антени може бути до 10 м, а фідер (професійний кабель, що забезпечує низьке згасання сигналу) – до 20-25 м.

№2. Залежне посилення мобільного зв'язку

Для цього використовується автомобільний бустер, що складається з автомобільної антени, коаксіального кабелю, що з'єднує антену та бустер та антенного адаптера.

Переваги

Простота та можливість використання як в автомобілі, як і вдома. Такі комплекти можна розміщувати на віддалених об'єктах.

Недоліки

Малий асортимент та порівняно високі ціни.

№ 3. Незалежне посилення сигналу стільникового зв'язку в автомобілі за допомогою підсилювача

Під час руху автомобіля, а особливо на високих швидкостях, мобільного телефону чи модему важко «зловити» сигнал від базової станції. Зателефонувати з телефону не виходить, а випромінювання апарата лише посилюється. Для вирішення цієї проблеми використовується автомобільний gsm репітер .

Найбільш оптимальним способом посилення стільникового сигналу є використання автомобільних бустерів, що забезпечують надійний сигнал усіх мобільних операторів.

Одним з найбільш популярних автомобільних бустерів є бустер, який складається із зовнішньої та внутрішньої антени та ретранслятора. Залежно від того, які антени використовуються, бустер може посилювати GSM, DECT або CDMA сигнал. В Україні великий попит мають автомобільні бустери зі стандартом GSM, т.к. з ним працюють найбільші оператори стільникового зв'язку (Київстар, МТС та ЛАЙФ). Добре себе зарекомендували бустери фірми Picocell .

Живиться автомобільний бустер від прикурювача або через адаптер від 220 V мережі.

GSM ретранслятор – це інструмент підвищення якості роботи мобільних телефонів і модемів, що працюють зі стандартом GSM. У разі використання автомобільного бустера передача випромінюваної потужності здійснюється по екранованому кабелю, за рахунок чого НВЧ-випромінювання виключається.

Інші переваги використання бустера: у режимі прийому він споживає мало потужності, а режимі передачі забезпечує високий коефіцієнт корисної дії. Діапазон напруги живлення 12 ± 3 V . Бустери мають вбудований захист від підключення неправильної полярності.

Якщо Ви багато часу проводите в автомобілі, пристрій для персонального посилення сигналу стільникового зв'язку - це просто незамінна для Вас річ. Ваш телефон завжди буде в зоні дії сигналу, і Ви завжди зможете відповісти на важливий дзвінок.

Багато промислових підприємств розташовуються у промислових зонах за містом. Нестабільний сигнал стільникового зв'язку - це бич багатьох підприємств, що розташовані на відстані від "цивілізації". Для забезпечення якісного сигналу можна замовити встановлення gsm репітера .

Посилення стільникового сигналу на будь-якому підприємстві необхідне насамперед організаціям, які правильно організовують свою діяльність. Усі структурні підрозділи підприємства задля забезпечення контролю та підвищення ефективності процесів виробництва з'єднуються мобільним зв'язком.