(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Поганий мобільний зв'язок?

Ситуація колись на мобільному повна шкала, а нормально поговорити не вдається - типова для останніх верхніх поверхів (вище 20-го).

Хаотична забудова багатоповерхівками великих мегаполісів може спричинити інтерференцію на верхніх поверхах. GSM інтерференція (накладення сигналів) - фізичне явище, яке виникає при накладенні двох або декількох хвиль від однакових джерел і призводить до посилення або ослаблення амплітуди хвилі стільникового зв'язку. Тому боротьба з інтерференцією – одне з основних завдань при частотному плануванні, тобто розподілі частот по сотах (комірках).

Інтерференція на останніх поверхах та як з нею боротися

У таких випадках дуже нелегко вирішити проблему звичайним широкосмуговим gsm репітером . Як правило, буде потрібно дуже дорогий селективний підсилювач 'заточений' під оператора. Вартість такого ретранслятора варіює від 1 до 3 тис. євро, що не під силу простим смертним. Але не варто одразу засмучуватися. Вихід є!

Так як у Києві та багатьох інших містах-мільйонниках вже запущено мережу 3G UMTS (WCDMA) , то власники нових смартфонів можуть у налаштуваннях мобільних мереж телефону вибрати опцію передачі голосу через 3G.

3G репітер

Зважаючи на те, що мережі 3G працюють на частоті, що перевищує 2000 МГц, 100% покриття в таких випадках може кульгати. Чим вища частота, тим коротша довжина хвилі і відповідно складніше коливань долати опір. На допомогу приходить простий широкосмуговий 3G репітер . Встановивши такий UMTS 2100 підсилювач сигналу, Ви назавжди зможете забути про неякісний мобільний зв'язок. Єдиною умовою залишається функціональна підтримка телефоном мереж 3G, чим оснащено 99% сучасних смартфонів.

Звертайтесь до нас і ми з мінімальним бюджетом вирішимо Ваші проблеми, пов'язані з поганою якістю мобільного зв'язку GSM.