(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Недостатньо просто купити gsm репітер та інше обладнання, потрібно правильно його встановити та налаштувати. Висококваліфіковані фахівці зроблять цю роботу швидко, якісно та надійно, не погіршивши естетичного вигляду приміщення. Кабелі та внутрішні антени будуть заховані настінними або стельовими панелями або іншими декоративними елементами. Інтер'єр та дизайн приміщення при цьому не постраждають. Приміщення збереже свою яскравість, унікальність та стиль. А клієнти, перебуваючи у вашому закладі, завжди зможуть бути на зв'язку.

уровень приёма телефона

ТОВ 'ВАТАГА ТЕЛЕКОМ' займається проектуванням та встановленням системи посилення стільникового сигналу в ресторанах та кафе вже не перший рік. Клієнти залишаються задоволені роботою наших спеціалістів. Ми займаємось встановленням gsm репітерів під ключ. Найчастіше ми використовуємо обладнання компанії Picocell .

GSM ретранслятор та все технічне рішення загалом вибираються залежно від параметрів приміщення, відстані до базової станції оператора та інших показників. Тільки після цього провадиться встановлення обладнання.

Можете бути впевнені, що клієнти вашого закладу будуть задоволені якістю зв'язку і це позитивно позначиться на іміджі ресторану.

Як часто Вам доводиться говорити своїм близьким чи колегам, що, перебуваючи за містом, через низький рівень сигналу, Ви не зможете відповісти на дзвінок. Іноді вирішити цю проблему допомагає зміна оператора мобільного зв'язку, але часто не допомагає нічого. Знайти винних у цій ситуації неможливо, стільниковий телефон просто не може «зловити» дуже слабкий сигнал, т.к. він має малопотужний приймач сигналу.

У стільникових телефонах встановлюється невелика антена, яка не може прийняти дуже слабкий сигнал, а можливості встановити в сучасні практично мініатюрні телефони велику антену неможливо. З іншого боку зробити приемо-передатчик потужнішим неможливо з медичних міркувань, т.к. це призведе до підвищення рівня випромінювання. Також для прийому та розшифровки слабкого сигналу витрачається більше енергії, і батареї просто швидко розряджатимуться. Звичайно «модернізувати» апарат можна, але габарити і вага його сильно збільшаться.