(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

Планшетні пристрої стають популярнішими в українських споживачів, які обирають пристрої з великими екранами. Ці гаджети у щоденній роботі замінюють традиційні ноутбуки. Соціальні мережі, портали новин, перегляд фільмів, онлайн спілкування. Ми не сперечаємося, якщо потрібно набрати текст в офісному додатку або створити таблицю з формулами, то без стаціонарного ПК чи ноутбука не обійтись. Але якщо йдеться від відпочинку та розвагах, то планшети посіли лідируюче місце та нарощують темпи.

Головні переваги:

  • мобільність
  • малі габарити
  • зручність роботи в ОС (Android, iOS)
  • велика кількість додатків
  • наявність камери, GPS модуля та WiFi

Але є одне жирне АЛЕ . Планшетів оснащених 3G модулями у відсотковому співвідношенні лише близько 30 відсотків. Та й ті, як правило, комплектуються вбудованими 3G модемами стандарту GSM/UMTS/HSDPA. В Україні в такий інтернет пропонують 2G оператори МТС, Київстар, Life та 3G провайдер ТріМоб (Utel). 2G інтернет дуже повільний, а 3G ТріМоб працює тільки у великих, густонаселених містах. Карта покриття 3G ТріМоб .

А як же бути з тими планшетами, які не мають вбудованого 3G, чи хочеться користуватися Турбо Інтернетом від CDMA оператора Інтертелеком? Вихід є!

Мобільні WiFi точки доступу 3G/4G – мініатюрні бездротові роутери із вбудованими модемами. Модеми на будь-який смак – 2G GSM, UMTS, 3G CDMA Rev.A, 3G CDMA Rev.B, LTE. Цей гаджет працює завдяки акумуляторній батареї. Підтримка по Wi-Fi до п'яти пристроїв, будь то планшет, смартфон або ноутбук. У разі слабкого сигналу, є можливість підключення зовнішньої антени , що підсилює.

Список найбільш пополярних та доступних для покупки мобільних точний доступу 3G/4G:

  • Sierra Wireless W801