(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(

3G Безліміт від Інтертелеком

Інтертелеком запускає подвійний атракціон нечуваної щедрості у вигляді двох тарифів, які набувають чинності сьогодні. Це «Супер 3G Безліміт» із повністю «безлімітним» безлімітом за 299 гривень на місяць. Жодного обмеження на швидкість передачі даних, все максимально можливого: там, де є Rev B, буде Rev B. Де є Rev A, буде Rev A. І так далі.

Супер 3G Безліміт - абсолютно безлімітний 3G інтернет без обмежень по трафіку або швидкості. Стрімінг відео та музики на Турбо швидкості, робота з мультимедійним контентом, закачування фільмів для перегляду офлайн, швидке завантаження сторінок - з "Супер 3G Безлімітом" вам завжди доступний будь-який контент у будь-якому обсязі мобільного трафіку. Підключайте новий тарифний план на мобільний Wi-Fi роутер від «Інтертелеком» та роздавайте інтернет на 8 пристроїв одночасно. Вибирайте єдиний тарифний план для всієї родини або компанії друзів, та користуйтеся 3G на Турбо швидкості до 14,7 Мбіт /с на всій території України.

Другий тариф називається "Супер 3G планшет" і він "нормальний" безлімітний. Тобто за 40 гривень на місяць ви отримуєте безлімітний інтернет, але після 3 гігабайт трафіку швидкість буде знижена до 128 кбіт/с.