(098) 333-37-97
(050) 619-49-34
0
0

Ваш кошик порожній :(


Компанія Dahua Technology випустила на ринок камери та відеореєстратори , що працюють за технологією HDCVI (High Definition Composite Video Interface - Композитний відеоінтерфейс високої роздільної здатності). Технологія HDCVI зробила переворот в індустрії, що пропонує швидку і просту модернізацію високої якості при використанні звичайної розведення коаксіального кабелю.

Проста модернізація існуючої старої аналогової системи HD

Технологія HDCVI створює зображення у форматі HD 1080x720p за аналогової модуляції. Нове рішення встановлюються так само, як і звичайні аналогові пристрої, тільки забезпечує мегапіксельне відео високої якості і зберігає більш детальне зображення.


Передача відеозігналу на великі відстані Виходячи з того факту, що передача відбувається через коаксіальний кабель, HDCVI може здійснювати передачу даних на великій відстані. При тестовій передачі даних відстань HD-SDI склала 100 метрів, а HDCVI показала результат 500 метрів, при використанні коаксіального кабелю РК 75-3.

Відео без затримок

HDCVI не має затримок при роботі з відео в реальному часі (RealTime), не потрібне стискування, оскільки технологія відмінно підтримує оригінальну якість відео і таким чином надає яскраву та якісну картинку.

Передача трьох сигналів по одному коаксіальному кабелю

Через один RG кабель проходять:

  • відео сигнал
  • аудіо сигнал
  • сигнал керування


HDCVI – це переворот в індустрії, революційна технологія, яка надає мегапіксельну якість зображення на великій відстані передачі даних, даючи можливість насолодитися простотою установки.

Особливістю даної технології є те, що відеосигнал передається по коаксіальному кабелю, а не по кручений парі і дальність передачі відеосигналу досягає 500 м без втрати якості зображення.